f

Tuesday, 18 December 2012

Tudung/Selendang

HALF MOON SHAWL


Half Moon Shawl kembali lagi sebab masih ada permintaan. Kalau dulu harganya RM79 sehelai, tapi kali ni My Aisyaa tawarkan harga yang jauh lebih murah iaitu cuma RM68 sehelai. Stock sangat terhad. Siapa cepat...dia dapat... =)

RM68.00 sehelai
Material: Indian Chiffon

Kepada yang ingin membuat pembelian secara borong, harga yang ditawarkan ialah RM850 untuk sekodi (20 helai). Warna campur-campur dan pilihan warna adalah secara rawak. Bagi yang berminat boleh terus PM ke e-mail My Aisyaa (aisyaa4u@gmail.com) ataupun terus hubungi My Aisyaa di talian 0134104412.

Kod: HMS02-01
Warna: Rosy Brown
Harga: RM68.00
Status: Sold to Hafiza


Kod: HMS02-02
Warna: Black
Harga: RM68.00
Status: Sold to Hafiza



Kod: HMS02-03
Warna: Purple
Harga: RM68.00
Status: Sold to Hafiza



Kod: HMS02-04
Warna: Pale Turquoise
Harga: RM68.00
Status: Sold to Hafiza

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

TUDUNG BAWAL PLAIN 2 WARNA


My Aisyaa nak perkenalkan tudung bawal terkini. Walaupun lebih kurang sama dengan tudung bawal tone...tp kali ni lebih special... terkini... dan cantik sangat. Yang specialnya tudung bawal ni adalah kombinasi dua warna. Ada gabungan dua warna yang kontra dan ada gabungan dua warna yang hampir-hampir sama. Bidang tudung adalah 45 inci. Dijual pada harga RM12 sehelai. Muuuurah sangat kan? 


Harga runcit: RM 12 sehelai
                                  RM33 untuk 3 helai
                                  RM50 untuk 5 helai
                                  
Bagi yang berminat untuk membeli secara borong...harga yang ditawarkan adalah RM140 untuk 20 helai. Boleh PM terus je kat e-mail atau terus je hubungi My Aisyaa. Untuk belian secara borong, tiada pilihan warna sebab warna akan dipilih secara rawak. Tapi jangan risau...pilihan warna semuanya cantik-cantik belaka. Anda tak kan menyesal punyala... hehehe. So, Selamat bershopping! =)


Warna: Soft Cyan and Plum
Kod: BDW01
Available

Warna: Sky Blue and Pale Violet Red
Kod: BDW02
Available

Warna: Purple and Light Pale Violet Red
Kod: BDW03
Available

Warna: Saddle Brown and Blue Dark Cyan
Kod: BDW04
Available

Warna: Plum and Soft Coral
Kod: BDW05
Available

Warna: Blue Violet and Soft Crimson
Kod: BDW06
Available

Warna: Orchid and Pale Violet Red
Kod: BDW07
Available

Warna: Slate Blue and Soft Crimson
Kod: BDW08
Available

Warna: Orange and Dim Grey
Kod: BDW09
Available

Warna: Light Coral and Dark Turquoise
Kod: BDW10
Available

Warna: Medium Purple and Coral
Kod: BDW11
Available

Warna: Medium Turquoise and Pale Violet Red
Kod: BDW12
Available

Warna: Pale Turquoise and Orange
Kod: BDW13
Available

Warna: Medium Orchid and Royal Blue
Kod: BDW14
Available

Warna: Yellow and Saddle Brown
Kod: BDW15
Available
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~


TUDUNG BAWAL BUNGA 2 TONE BATU

Tudung bawal ni dihiasi corak bunga kecil di bahagian keliling tudung. Pastu...ada hiasan batu kat atas corak bunga tu. Banyak pilihan warna yang ada. Setiap helai ada 2 tone warna yang berbeza. Bidang tudung 45". Harganya RM20 sehelai dan RM35 untuk 2 helai. 

Harga runcit: RM20 sehelai
                                   RM35 untuk 2 helai 

Bagi yang berminat untuk membeli secara borong...harga yang ditawarkan adalah RM250 untuk 20 helai. Boleh PM terus je kat e-mail atau terus je hubungi My Aisyaa. Untuk belian secara borong, tiada pilihan warna sebab warna akan dipilih secara rawak. Tapi jangan risau...insyaAllah pilihan warna semuanya cantik-cantik belaka. Selamat bershopping! =)

Warna: Green + Blue Dark Cyan
Kod: BBW01
Available



Warna: Blue Violet + Indian Red
Kod: BBW02
Available


Warna: Green + Royal Blue
Kod: BBW03
Available


Warna: Sandy Brown + Yellow
Kod: BBW04
Available


Warna: Moccasin + Dark Brown
Kod: BBW05
Available


Warna: Corn Silk + Coral
Kod: BBW06
Available


Warna: Dark Orchid + Green
Kod: BBW07
Available


Warna: Sandy Brown + Dark Brown
Kod: BBW08
Available


Warna: Slate Blue + Purple
Kod: BBW09
Available


Warna: Salmon + Orange
Kod: BBW10
Available


Warna: Yellow + Tan
Kod: BBW11
Available


Warna: Wheat + Olive Drab
Kod: BBW12
Available


Warna: Light Coral + Pale Violet Red
Kod: BBW13
Available


Warna: Slate Blue + Royal Blue
Kod: BBW14
Available

No comments:

Post a Comment